Hartă acoperire pentru serviciile mobile

Hartă acoperire pentru serviciile mobile

Acoperire 3G / 4G / 5G în Romania

De unde provin datele?

Datele sunt colectate din testele efectuate de utilizatorii aplicației nPerf. Acestea sunt teste efectuate în condiții reale, direct pe teren. Dacă doriți să vă implicați, tot ce trebuie să faceți este să descărcați aplicația nPerf pe smartphone. Cu cât există mai multe date, cu atât hărțile vor fi mai cuprinzătoare!

Cum se fac actualizările?

Hărțile de acoperire a rețelei sunt actualizate automat de către un robot la fiecare oră. Hărțile de viteză sunt actualizate la fiecare 15 minute . Datele sunt afișate timp de doi ani. După doi ani, cele mai vechi date sunt eliminate din hărți o dată pe lună.

Probleme telefon - cand activez datele mobile cade 4g si apare h+

Razvan, incearca sa schimbi APN-ul (daca nu il ai deja) pe IPv4/IPv6. Poti urma pasii de mai jos, in cazul in care nu stii sa faci acest lucru:

1. Acceseaza Settings/setari

2. Connections/conexiuni

3. Mobile networks/retele mobile

4. Access Point Names

5. Selecteaza APN-ul curent

6. Selecteaza APN Protocol

7. Selecteaza IPv4/IPv6.

Restarteaza telefonul si verifica daca functioneaza.

La mine a functionat, pentru ca aceeasi problema am avut-o si eu pe un S8.

O alta solutie ar fi sa stergi toate setarile pentru internet, sa le refaci, si sa restartezi telefonul pentru a verifica daca functioneaza.

Spor!

Hartă acoperire pentru serviciile mobile

Comunici cum vrei, unde vrei

La Orange ai cea mai extinsă acoperire pentru rețeaua 4G . 98,40% din populația țării și, în peste 12.950 de localități, au acces la cel mai rapid internet mobil și cele mai performante soluții de comunicare.În plus, rețeaua noastră 4G+ este disponibilă pentru 72,78% din populația națională și în 292 de orașe. În ultima lună ne-am extins cu tehnologia 4G+ în orașele Deta (TM) şi Videle (TR).

LEAVE A REPLY