Cele mai bune smartphone-uri chinezești. Cea mai bună marcă de smartphone-uri chinezești: recenzie, evaluare, descriere și recenzii Firme chineze producători de smartphone-uri

Cele mai bune smartphone-uri chinezești. Cea mai bună marcă de smartphone-uri chinezești: recenzie, evaluare, descriere și recenzii Firme chineze producători de smartphone-uri

În 2019, companiile chineze intenționează să lanseze noi modele. Cel mai probabil, vor avea caracteristici mai mari decât modelele indicate în aceste trei evaluări. Fiecare TOP al telefoanelor chinezești este selectat analizând recenziile oamenilor obișnuiți care le folosesc zilnic. În acest articol, am pregătit trei evaluări: preț - calitate, buget, flagship-uri.

Am pregătit 5 smartphone-uri din China, care sunt ideale din punct de vedere al raportului preț-calitate. În acest mic TOP-5, există atât telefoane scumpe, cât și ieftine, care corespund nișei lor de preț.

Modelele discutate mai jos includ posibilitatea de a utiliza carduri de memorie, de a rula pe sistemul de operare Android și pot funcționa pe rețelele de generație următoare - 4G LTE.

Producătorilor le pasă de reputația lor, așa că nu veți putea găsi defecte semnificative atunci când achiziționați unul dintre aceste modele.

Compania chineză Xiaomi este astăzi un lider în fiecare nișă de pe piața smartphone-urilor. Principala diferență între dispozitivele de la acest producător față de concurenți: smartphone-uri cu indicatori de performanță ridicate, la un preț relativ mic. Unul interesant inclus în 2019 a fost Xiaomi Redmi 6 4 / 64GB. Caracteristicile telefonului sunt în tabelul de mai jos.

Un dispozitiv puternic care depășește toată lumea din nișă și cele mai multe smartphone-uri existente în prezent.

Judecând după recenziile utilizatorilor, singurul dezavantaj al acestui telefon este camera sa relativ slabă. Evaluare medie - 4,5 din 5.

Durata de viata a bateriei Putere aparat foto Ecran Memorie

Cele mai bune smartphone-uri chinezești din 2019 includ mai multe dispozitive de la Xiaomi. Compania încearcă să-și păstreze marca și produce dispozitive de înaltă calitate, care au puțini analogi în raportul preț / calitate. Modelul Xiaomi Mi Max 3 4 / 64GB este mai popular decât precedentul, în ciuda faptului că prețul său este de câteva ori mai mare.

Particularitatea acestui smartphone față de cel anterior este o cameră foto mai bună și o baterie aproape de două ori mai puternică.

Printre recenzii, o opinie extrem de pozitivă despre aceste smartphone-uri, un rating mediu de 4,5 din 5.

Utilizatorii consideră singurul dezavantaj: prezența problemelor cu firmware-ul - există cazuri în care a fost necesar să reinstalați complet sistemul de operare al dispozitivului.

Caracteristica telefonului este funcționalitatea NFC.

aparat foto Durata de viata a bateriei Memorie Ecran Putere

Principalul concurent al Xiaomi este considerat a fi un alt mare producător chinez de smartphone-uri - Huawei. Noul model este foarte popular pe aliexpress și este destul de cunoscut în Rusia printre utilizatorii obișnuiți. Conform caracteristicilor HUAWEI P Smart (2019) 3 / 32GB, acesta nu este inferior competitorilor de pe nișă, dar are o cameră mai frumoasă.

Dispozitivul are NFC de înaltă calitate și un sunet excelent, o cameră bună și o baterie puternică.

Printre neajunsuri, în recenzii, utilizatorii iau în considerare lipsa încărcării rapide.

În medie, dispozitivul are o evaluare de 4,5 din 5.

Putere Ecran Memorie Durata de viata a bateriei aparat foto

Linia de smartphone-uri de la compania Honor și-a făcut drum spre piață relativ recent, dar depășește deja majoritatea giganților chinezi. La întrebare, toată lumea răspunde - „Onoare!”. Compania dezvoltă de fapt dispozitive de calitate. Cea mai mare realizare a lor: dispozitivul Honor 8X 4 / 64GB.

Este interesant faptul că, în ceea ce privește faima și popularitatea în Rusia, Honor a depășit demult concurenții, dar, în același timp, în ceea ce privește caracteristicile, în ciuda valorilor ridicate, Xiaomi încearcă să nu cedeze.

Modelul Honor 8X 4 / 64GB, de fapt, nu are defecte, judecând după recenziile utilizatorilor.

Dar există multe avantaje, iată doar câteva:

Camera frontală - 16MP;

Calitatea construcției este mai bună decât omologii săi;

Un număr mare de setări;

Calitatea imaginilor.

Ecranul uriaș este clasificat ca un avantaj și un dezavantaj. Evaluare medie 4,5 din 5 - care este standard pentru smartphone-urile chinezești.

Ecran Durata de viata a bateriei Putere Memorie aparat foto

Un must-have în clasamentul smartphone-urilor chineze a devenit un telefon de la ASUS - este unul dintre cei mai buni producători de dispozitive electronice din lume. Caracteristicile modelului ASUS ZenFone Max Pro M1 ZB602KL 4 / 128GB sunt o cantitate imensă de memorie și un ecran mare, altfel telefonul este similar cu concurenții săi.

Utilizatorii consideră că toate caracteristicile sunt printre avantajele modelului, dispozitivul concurează cu ușurință pe piață și este capabil să conducă ratingul smartphone-urilor chinezești în 2019 în ceea ce privește raportul preț-calitate

Dezavantajul dispozitivelor chineze este posibilele erori de software și defecte în firmware.

De obicei, pe smartphone-urile din China, firmware-ul este singurul călcâie al lui Ahile.

Ecran Putere Durata de viata a bateriei Memorie aparat foto

Smartphone-uri chinezești ieftine, dar bune

Smartphone-urile fabricate în China sunt renumite în primul rând pentru prețul lor scăzut, așa că am decis să pregătim un alt TOP, format din dispozitive ieftine. În ciuda prețului scăzut, fiecare dintre telefoanele prezentate în această evaluare are specificații bune.

Un telefon ieftin pentru cei care doresc să economisească bani atunci când cumpără un smartphone, dar primesc un dispozitiv decent. Funcționalitatea este suficientă pentru acest preț, caracteristicile nu sunt rele, camera de 13MP cu focalizare automată poate fi luată în considerare separat. Un design și o interfață frumoase sunt prezente - ca pe toate dispozitivele de la producătorul ruso-chinez ZTE.

Spre deosebire de majoritatea modelelor, ZTE Blade A530 nu are o baterie încorporată, ci una amovibilă, ceea ce reprezintă un avantaj pentru majoritatea utilizatorilor.

De asemenea, în recenzii, pot fi urmărite următoarele avantaje ale modelului:

Calitatea imaginii;

Marimea ecranului;

Proiecta;

Indicatori;

Preț;

Aparat foto.

Pentru segmentul său de prețuri, acest telefon cu buget este mai mult decât bun. Combină toate funcțiile necesare.

Dezavantajul, ca la alte telefoane fabricate în China, este firmware-ul.

Evaluare medie - 4,5 din 5.

Ecran Durata de viata a bateriei aparat foto Memorie Putere

Am inclus unul dintre primele modele de la Huawei în acest TOP chinezesc, deoarece Y5 Lite costă mai puțin, dar este semnificativ inferior concurenților chiar și pe această nișă. Evaluarea medie pentru telefon este de 3,5 din 5.

Singurul avantaj pe care îl are modelul față de omologii săi ieftini este o baterie mai puternică.

Android este utilizat ca sistem de operare pe toate smartphone-urile chineze, dar sistemul de operare de pe dispozitiv are o serie de dezavantaje - firmware-ul devine adesea inutilizabil, în principal datorită faptului că telefonul este unul dintre pionierii Huawei. Utilizatorii din recenzii au evidențiat mai multe deficiențe simultan:

Firmware;

Performanta slaba;

Cantitate mică de memorie RAM și fizică;

Aparat foto.

Unii utilizatori indică faptul că modelul se încălzește. Potrivit producătorului însuși, acest lucru nu a fost observat. Dispozitivul este ieftin, deci nu are rost să aștepți mult. Acesta este unul dintre modelele de top din acest segment de preț.

Ecran Durata de viata a bateriei aparat foto Memorie Putere

Dacă aveți nevoie de un telefon pentru acces constant la Internet și efectuarea de apeluri, și nu pentru jocuri, atunci modelul INOI 6 poate fi asistentul dvs. Smartphone-ul este produs de o marcă puțin cunoscută, astfel încât nu toată lumea îndrăznește să aleagă pentru o achiziție, care este degeaba. Dispozitivul este ieftin, funcționează mai mult decât alte dispozitive și are un ecran bun.

Deși marca INOI este puțin cunoscută, modelul ar fi trebuit să fie inclus în cele mai bune smartphone-uri chinezești din 2019 doar pentru că are o baterie puternică printre dispozitivele ieftine.

Durata de viata a bateriei Memorie aparat foto Putere Ecran

Nu există neajunsuri evidente pentru nișa smartphone-urilor chinezești ieftine, nota medie fiind de 5 din 5.

Smartphone-urile chineze Xiaomi au intrat în clasamentul celor mai buni 2018 pe nișa bugetară. Aspectul modelelor de la acest producător este firesc - compania s-a infiltrat în toate nișele pieței. Smartphone-ul Xiaomi Redmi 6A 2 / 16GB poate fi cumpărat de pe AliExpress la doar 5700 de ruble, în timp ce caracteristicile ocolesc majoritatea modelelor de pe piață din segmentul 10.000+.

Producția chineză nu îi sperie pe utilizatori de mult timp, companiile s-au arătat și s-au stabilit de mult, în timp ce Xiaomi se arată a fi cea mai bună. Putem presupune că acest lucru este în raportul preț-calitate - Xiaomi Redmi 6A 2 / 16GB.

Datorită prețului scăzut din segmentul de pe piață, dispozitivul ocupă prima poziție în vânzări și rămâne lider în evaluările utilizatorilor.

Printre avantaje se numără următoarele caracteristici:

CPU;

Funcţional;

Lucrul cu aplicații;

Aparat foto;

O listă largă de setări;

Indicatori;

Există doar un dezavantaj în recenzii - dispozitivul a preinstalat aplicații nedemontabile care sunt în esență inutile

Pro: un slot separat pentru un card de memorie, care nu este prezent pe alte dispozitive din clasificare. Telefonul nu are nicio deficiență, este lider pentru segment. Evaluare medie 4.5 din 5.

Ecran Putere Memorie aparat foto Durata de viata a bateriei

Modelul este inclus în cele mai bune smartphone-uri din segmentul bugetar chinez, datorită prețului la aliexpress (7 mii de ruble), dar în magazinele rusești este de la 12 000. În ceea ce privește caracteristicile, telefonul depășește semnificativ concurenții din acest rating menționat mai sus.

Acesta este cel mai bun telefon din segmentul bugetar, dacă nu luați în considerare prețul în magazinele de comunicații și magazinele de electronice.

Utilizatorii notează un procesor puternic și o baterie excelentă care depășesc toți concurenții posibili din această nișă.

Telefonul are un dezavantaj - un preț prea mare în magazine.

Evaluarea medie a utilizatorilor este de 4,5 din 5.

aparat foto Putere Memorie Ecran Durata de viata a bateriei

Cele mai bune smartphone-uri chinezești - nave emblematice

Cei mai mari producători chinezi de smartphone-uri au și modele profesionale - flagship-uri printre telefoane. Acestea includ o dimensiune imensă de memorie RAM și fizică, o cameră excelentă și o serie de alte beneficii. Am evidențiat cele mai bune 5 smartphone-uri fabricate în China.

Un procesor puternic și o durată lungă de viață a bateriei sunt punctele forte ale smartphone-urilor Huawei.

Liderul smartphone-urilor de la acest producător este HUAWEI Mate 20 6 / 128GB. La fel ca toate celelalte nave emblematice, versiunea Android 9.0 servește ca sistem de operare pe acest dispozitiv.

Printre recenziile utilizatorilor, acestea sunt extrem de pozitive. Următoarele caracteristici sunt considerate avantaje:

Camera (triplă!);

Redare color de înaltă calitate și afișare a imaginii;

Timp lung de lucru;

Puterea procesorului;

Cantitatea de memorie fizică nativă;

Cantitatea de memorie RAM.

aparat foto Putere Ecran Durata de viata a bateriei Memorie

Evaluarea medie pe telefon este de 4,5 din 5.

În lista celor mai bune flagship-uri, a fost și o poziție pentru al doilea model de la Huawei - Mate 20 Pro 6 / 128GB. Costă mai mult, dar are și caracteristici mai mari decât altele. Acesta este în esență un analog complet al smartphone-ului anterior, al diferențelor, următoarele caracteristici:

Ecran mai mare; Calitatea imaginii de câteva ori mai bună; Baterie puțin mai bună Culoare și design.

Mulți susțin că plata în exces a 20.000 de ruble nu merită aceste caracteristici. Telefonul este, de fapt, a doua versiune a Mate 20 6 / 128GB obișnuită la un preț ridicat.

Mulți ani, piața telefoanelor mobile a fost dominată de așa-numitele mărci A, precum Samsung, Apple, LG etc. Pe de altă parte, smartphone-urile chinezești erau considerate în mod meritat prea slab calitativ, cu putere redusă și urât. Dar până în 2017, situația se schimbase dramatic. Mărci precum Xiaomi au reușit să ridice ștacheta calității la nivelul giganților globali, menținând în același timp un cost redus. Da, există încă firme ieftine de demisol, dar cele care ar putea fi recomandate în siguranță sunt suficiente. Acesta din urmă va fi discutat în ratingul tradițional. Dar mai întâi, să ne amintim de cei mai renumiți și mai fiabili producători.

Cei mai buni producători chinezi de smartphone-uri

„Huawei” este unul dintre cei mai mari producători din lume de dispozitive mobile din segmentele de preț mediu și premium. Din 2007 până în 2015, veniturile companiei au crescut de 5 ori, iar astăzi peste 170 de mii de oameni lucrează în beneficiul companiei. Smartphone-urile Huawei sunt renumite pentru hardware-ul lor bogat, calitatea excelentă a construcției și soluțiile inovatoare.

Lenovo este o companie chineză de calculatoare înregistrată în 1984. În secolul 21, compania câștiga în mod activ popularitate în întreaga lume și astăzi este unul dintre liderii în producția de tablete, smartphone-uri și laptopuri. În 2014, compania a achiziționat Motorola Mobility, un cunoscut producător de dispozitive mobile și software pentru sistemul de operare Android.

„Xiaomi”- marca a intrat pe piața rusă abia în 2014, dar a reușit deja să se îndrăgostească de mulți utilizatori de dispozitive mobile. Datorită prețurilor ultra-accesibile, rata de creștere a popularității smartphone-urilor Xiaomi a fost în top. În doar câteva trimestre din 2014, compania a ajuns pe locul trei în lume în ceea ce privește vânzările de smartphone-uri. În februarie 2016, a fost lansat adevăratul hit al sezonului - smartphone-ul Xiaomi Mi5.

„Meizu” este o companie relativ tânără care a lansat primul smartphone Windows CE 6.0 în 2009. Dispozitivul era aproape o copie exactă a iPhone-ului Apple și nu a primit o popularitate atât de largă. Un salt semnificativ în popularitatea companiei a avut loc în februarie 2015, când compania chineză Alibaba Group a investit 590 de milioane de dolari în Meizu. Linia de smartphone-uri Meizu a crescut dramatic, iar marca a devenit unul dintre principalii furnizori de smartphone-uri funcționale, dar foarte ieftine.

OnePlus este una dintre cele mai tinere companii dintre brandurile chineze de smartphone-uri. Fondată în 2013 de Pete Lau, fost angajat al Oppo. Un fapt interesant este că crearea primului smartphone OnePlus inovator a avut loc literalmente în timp real. Compania a organizat un feedback activ din partea utilizatorilor de pe Internet, astfel încât să înceapă să vorbească despre noile produse ale companiei cât mai curând posibil.

Cele mai bune smartphone-uri chinezești cu o cameră foto bună

3 Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6 / 128GB

Patru module principale ale camerei. Rezoluție înaltă - 64MP

Țara: China

Preț mediu: 15 790 ruble.

Evaluare (2019): 4,5

Este un smartphone ieftin, care se mândrește cu capacități de cameră aproape emblematice. Camera principală are până la 4 module, dintre care principalul este dotat cu o rezoluție de 64 megapixeli. Restul a primit 8, 2 și 2 megapixeli. Diafragme: f / 1.89 și f / 2.20. Fotografierea video este disponibilă în 4K, iar în mâinile fotografului există un AI inteligent, modul manual și mai multe scenarii automate care permit chiar și unui începător să facă o fotografie de înaltă calitate.

Camera frontală are o rezoluție de 20 megapixeli. Capacitățile sale sunt suficiente pentru a face selfie-uri foarte atractive și o imagine decentă în ceea ce privește calitatea în timpul apelurilor video. Restul caracteristicilor smartphone-urilor chinezești sunt, de asemenea, bune: de la design până la autonomie. Performanța ridicată, bateria puternică și prețul bugetar oferă dreptul de a numi acest model din China unul dintre cele mai bune.

2 Xiaomi Mi A2 4 / 64GB

Cel mai favorabil cost

Țara: China

Prețul mediu: 10.990 ruble.

Evaluare (2019): 4,9

Până de curând, sigla Xiaomi de pe corp însemna camere mediocre într-un smartphone. Acum, marca chineză a schimbat totul dezvoltând software-uri interesante și achiziționând materiale optice de înaltă calitate pentru a-și completa creațiile. Iată o cameră duală de 12 și 20 megapixeli, care sunt controlate de inteligență artificială. Fotografiile se bucură de detalii, redare bună a culorilor, zgomot (relevant pentru cadre cu un nivel suficient de lumină).

În recenzii, este recomandat să instalați o aplicație terță parte pentru camera Gcam, cu toate acestea, pentru aceasta va trebui să obțineți drepturile dezvoltatorului și să vă plimbați puțin prin setări. Acest utilitar vă permite să extrageți fotografii de cea mai bună calitate de pe telefonul dvs. chinezesc. Orice s-ar putea spune, acesta este cel mai bun smartphone buget din China cu o cameră foto bună. Neobișnuit Xiaomi Mi A2 - Android absolut pur la bord, neacoperit cu MIUI sau orice altceva.

1 Onorează 10 4 / 128GB

Cel mai bun raport dintre preț și calitate

Țara: China

Prețul mediu: 17 480 de ruble.

Evaluare (2019): 5,0

Un smartphone nebunesc de stil, sub al cărui corp luminos este ascunsă umplutura concepută pentru tineri. Ecranul IPS de 5,84 inch cu o rezoluție superbă are o marjă decentă de luminozitate și capacitatea de a regla temperatura culorii. Procesorul este un puternic HiSilicon Kirin 970, care poate gestiona toate jucăriile populare și programele care necesită resurse mari.

Dar caracteristica principală a Honor 10 nu este nici măcar în aparență, ci în camere. Camera principală este împărțită în două module, care au un total de 40 megapixeli. Autofocusul este rapid și clar, modul macro funcționează corect. Producătorul trimite periodic actualizări, inclusiv către camere. În recenzii, utilizatorii notează că, după instalarea actualizărilor, abilitățile fotografice deja bune cresc - bokehul devine mai natural, focalizarea conturează mai atent părul din portrete, iar fotografiile în condiții de lumină slabă scapă de zgomot. Acesta este cel mai bun smartphone cu un design suculent și hardware actualizat, care calculează fiecare rublă din prețul său.

Cele mai bune smartphone-uri chinezești ieftine: buget sub 10.000 de ruble

3 Onorează 8A

Modul NFC pentru plăți fără contact

Țara: China

Preț mediu: 8390 rub.

Evaluare (2019): 4,5

Smartphone elegant și compact din China. Principala sa caracteristică care îl deosebește de alte modele bugetare este prezența unui modul NFC. În plus, telefonul face plăcere cu dimensiuni compacte, pe care producătorul chinez le-a atins datorită formei alungite a ecranului (19,5: 9), diagonalei de 6,09 țoli și cadrelor subțiri din jurul afișajului.

Recenziile acordă atenție afișajului de înaltă calitate - are unghiuri mari de vizualizare, claritate ridicată a imaginii și rezoluție HD + suficientă pentru o astfel de diagonală. Principalul dezavantaj este performanța scăzută. Responsabil pentru acesta este un procesor de la Mediatek cu opt nuclee și 2 GB RAM. Memoria încorporată este de 32 GB, iar dacă utilizați cu pricepere capacitățile de stocare în cloud, această cantitate va fi suficientă. Acesta este unul dintre cele mai bune smartphone-uri cu rădăcini chinezești.

2 DOOGEE X60 L

Cameră dublă pentru ieftin

Țara: China

Preț mediu: 5990 rub.

Evaluare (2019): 4,5

Un smartphone cu al șaptelea Android și un aspect progresiv. Ecranul este creat pe principiul infinitului - practic nu există cadre laterale, iar ecranul este ușor curbat. Designul lins de la flagship-ul Samsung nu este singurul avantaj (?) Al acestui model. Producătorul a pus sub frumoasa caroserie o cameră duală de 13 + 8 MP, o baterie de 3300 mAh, un modul 4G și un GPS.

Principalele dezavantaje care sunt o consecință a prețului bugetar sălbatic: un procesor cu capacități modeste, doar 16 GB de memorie permanentă și 2 GB de RAM, absența unui giroscop și Bluetooth instabil. De asemenea, producătorul nu s-a sinchisit de calitatea software-ului, așa că, ocazional, smartphone-ul „prinde” greșeli și nu-i place să fie actualizat.

1 Xiaomi Redmi 7 3 / 32GB

Timp lung de lucru

Țara: China

Prețul mediu: 9490 ruble.

Evaluare (2019): 4,9

Un smartphone elegant din segmentul bugetar. Producătorul chinez a instalat camere duale, o baterie puternică de 4000 mAh și 3 GB de memorie RAM. În recenzii, utilizatorii se asigură că bateria durează trei zile cu o utilizare moderată a telefonului. Manopera este pe plac - software-ul funcționează stabil, corpul este din plastic, dar durabil, iar hardware-ul este potrivit chiar și pentru jocuri, deși la setări grafice reduse.

Dispozitivul chinez este, de asemenea, dotat cu un scaner de amprente, un port cu infraroșu pentru controlul aparatelor de uz casnic, un mini-jack pentru căști. Aceasta este o opțiune excelentă pentru copiii care deseori își pierd / prăbușesc gadgeturile; pentru persoanele în vârstă care nu au cerințe ridicate pentru „fier”; pentru studenții care nu au posibilitatea să cumpere un telefon scump. Acesta este cazul atunci când „primesc pentru banii lor”.

Cele mai bune smartphone-uri chinezești cu baterie bună

3 Realme 5 64GB

Modul NFC

Țara: China

Prețul mediu: 10.990 ruble.

Evaluare (2019): 4,5

Un smartphone mare cu rădăcini chinezești. Marca este o ramură a lui Oppo, care la rândul său este o rudă a OnePlus. Există o baterie mare de 5 Ah aici, iar în recenzii spun că capacitatea este chiar atât de mare - unii au verificat-o cu un dispozitiv. Diagonala de 6,5 inci, combinată cu o baterie puternică, a conferit smartphone-ului o greutate decentă (aproape 200 de grame) și dimensiuni destul de mari.

Dintre lucrurile plăcute de aici, nu numai un cip pentru efectuarea plăților, ci și o cameră principală cu patru module, 3 GB RAM, un procesor puternic Snapdragon 665 și 64 GB memorie internă. În modul de ascultare a muzicii, dispozitivul poate rezista mai mult de 30 de ore. Timpul de convorbire crește la 50 de ore. Acesta este unul dintre cele mai bune telefoane din lista noastră cu o baterie bună.

2 Xiaomi Mi Max 2 64 gb

Cel mai mare ecran

Țara: China

Preț mediu: 9789 rub.

Evaluare (2019): 4.0

A spune că Mi Max 2 este specific înseamnă a nu spune nimic. Este mai puternic decât competiția. În interior este instalat Qualcomm Snapdragon 625 și 4 GB RAM și, prin urmare, toate aplicațiile și jocurile „grele” rulează fără probleme. De asemenea, puteți găsi erori la modulele de comunicații: Wi-Fi 802.11ac, Wi-Fi Direct, Bluetooth 4.2, IrDA. Internetul mobil rapid oferă 4G LTE-A. Camerele sunt, de asemenea, bune: modulul principal de 12 MP cu f / 2.2 face fotografii foarte bune într-o iluminare bună, iar camerele frontale de 5 MP sunt suficiente pentru selfie-uri pe Instagram.

Însă diagonala afișajului acestui monstru este de 6,44 inci și, prin urmare, se va potrivi unei categorii foarte mici de oameni. Pentru a furniza ecranului energie, inginerii au instalat o baterie de 5300 mAh, care durează 2-3 zile sub o sarcină foarte mare - un indicator excelent.

Avantaje:

Cea mai bună performanță din clasă

Module moderne de comunicare

Durată lungă de viață a bateriei

Defecte:

Este posibil ca dimensiunea ecranului să nu se potrivească tuturor

1 Vivo Y11 3 / 32GB

Cel mai bun preț

Țara: China

Preț mediu: 8990 ruble.

Evaluare (2019): 4,9

Smartphone chinezesc cu specificații bune, ecran mare și baterie puternică. Capacitatea sa ajunge la 5000 mAh, iar cu rezoluția ecranului HD + și un procesor eficient din punct de vedere energetic, resursa acestei baterii este stabilă timp de trei zile - așa spun recenziile. Utilizatorii acordă atenție și versiunii actuale a sistemului de operare - Android 9.

Principalul dezavantaj este camera. Principalul este reprezentat de două module de 13 și 2 megapixeli, iar recenziile spun că este prost orientat în întuneric și, în condiții de iluminare suficientă, face fotografii bune, dar nu mai mult. 3 GB RAM și un procesor Qualcomm sunt minunate pentru sarcinile zilnice și jocurile casual. O baterie puternică durează mult timp pentru a se încărca - nu există încărcare rapidă, astfel încât telefonul chinezesc va trebui lăsat la priză 2,5 - 3 ore. Modelul a ajuns la vârful nostru datorită performanței sale stabile, prețului la buget și bateriei mari.

Cele mai bune smartphone-uri chinezești din punct de vedere al raportului preț / calitate

3 Xiaomi Redmi 4X

Cel mai bun preț

Țara: China

Prețul mediu: 7407 ruble.

Evaluare (2019): 4.0

Deschidem categoria cu un reprezentant al liniei bugetare de la Xiaomi. Produsele companiei s-au remarcat întotdeauna pentru prețul excelent, performanța și raportul calitate. Redmi 4X nu face excepție. Da, există specimene cu o cameră cu zgomot și un corp ușor slăbit, dar în afară de asta nu există nimic de reproșat.

Un Qualcomm Snapdragon 435 cu 8 nuclee este folosit ca procesor central, oferind o interfață excelentă și performanțe ale aplicației și performanțe bune de joc. Compania SoC are 2 sau 3 GB RAM (respectiv în versiunile cu 16 și 32 GB memorie internă). Se folosesc și module moderne de comunicații: Bluetooth 4.2, 4G LTE-A cat.4, există toate sistemele de navigație, un port infraroșu pentru controlul echipamentelor. Desigur, Redmi 4X are un scaner de amprente și o baterie mare de 4100 mAh - caracteristici tradiționale ale liniei Redmi.

Avantaje:

Bună umplere

Cost scăzut

Mai multe caracteristici interesante de proprietate

Defecte:

Unele exemplare nu sunt de asamblare de foarte bună calitate.

2 Meizu 15 Lite 4 / 32GB

Ecran frumos. Încărcare rapidă

Țara: China

Preț mediu: 8330 rub.

Evaluare (2019): 4,8

Smartphone-ul vine din China cu un ecran excelent cu reproducere naturală a culorilor, unghiuri mari de vizualizare și o marjă decentă de luminozitate. Senzorul este receptiv și nu întârzie. Bateria de 3000 mAh durează o zi sau două și, datorită încărcării rapide a Meizu Super mCharge, procesul de reaprovizionare a interesului prețuit nu durează mult.

Performanța este, de asemenea, plăcută - pentru acești bani, marca chineză a oferit un Snapdragon 626 cu opt nuclee și 4 GB RAM, care va fi suficient nu numai pentru sarcinile de zi cu zi, ci și pentru divertisment sau muncă. Camera este bună - focalizarea automată și diafragma f / 1.9 vă permit să creați fotografii frumoase cu neclaritate de fundal. „Frontalka” nu rămâne în urmă - are 20 de megapixeli. Meizu 15 Lite merită să intre în topul celor mai bune telefoane din China, mai ales că are puține neajunsuri - vibrații slabe și protecție slabă a afișajului împotriva zgârieturilor.

1 Xiaomi Redmi Note 7 4 / 64GB

Cel mai popular

Țara: China

Preț mediu: 12.500 ruble.

Evaluare (2019): 4,9

Un smartphone din China, care a câștigat o popularitate ridicată datorită fiabilității sale, a prețului ieftin, a performanțelor bune și a designului elegant. Smartphone-ul face plăcere cu o cameră duală de 48 și 5 megapixeli, patru gigaocteți operativi, o baterie mare de 4000 mAh. Nu există o protecție a apei certificată oficial aici, dar numeroase recenzii și cuvinte ale producătorului chinez indică faptul că dispozitivul nu se teme să cadă într-o baltă.

Recenziile au atras atenția și asupra corpului solid al telefonului: nu s-a rupt după numeroase căderi pe asfalt și gresie. În recenzii, utilizatorii menționează și un aspect frumos - există mai multe culori dintre care să alegi, atât pentru minimalisti, cât și pentru iubitorii de soluții creative. Performanță - maxim pentru suma care este solicitată pentru acest model în magazine.

Cele mai bune smartphone-uri chinezești robuste

3 Blackview BV9000

NFC. Încărcare rapidă

Țara: China

Prețul mediu: 13.100 ruble.

Evaluare (2019): 4,5

Un model cu „trucuri” aproape emblematice în interior și un preț bugetar pentru un dispozitiv de perforare a armurii. Conform tradiției Blackview, există protecție împotriva apei și a prafului în conformitate cu standardul IP68 și un modul NFC pentru plata fără contact. Producătorul și-a lansat propriul shell pe al șaptelea Android, preinstalând diverse aplicații. Printre acestea există unele cu adevărat utile, cum ar fi un walkie-talkie, busolă, nivel și așa mai departe.

Recenziile se plâng de autonomie. Bateria durează o zi cu utilizarea destul de activă a smartphone-ului. Dar se încarcă rapid - în 40 de minute la priză, încărcarea este alimentată cu până la 70%. Utilizatorii scriu că folosesc gadgetul ca principal și unic telefon - și sunt mulțumiți. Câteva neajunsuri - lipsa unui jack de 3,5 mm, greutatea este de 240 de grame, dimensiuni decente și firmware-ul „neterminat” - rădăcinile chineze se fac simțite.

2 AGM A9 4 / 64GB

Cel mai bun procesor

Țara: China

Preț mediu: 18.700 ruble.

Evaluare (2019): 4,7

Un smartphone chinezesc robust care diferă de concurenții săi cu un procesor mai bun. Amortizoarele tradiționale din China sunt alimentate de Mediatek, iar acest producător nu a scutit nici o cheltuială pentru procesoarele Qulacomm. Datorită utilizării „Dragons” nu există doar performanțe mai mari, ci și o funcționare mai stabilă a sistemului de operare și absența aproape completă a erorilor și a erorilor de pe axă.

Restul parametrilor sunt, de asemenea, normali. Ecranul de 6 inch este protejat de Gorilla Glass. RAM 4 GB. Există un modul de plată cu un smartphone. Bateria este puternică - capacitatea sa este de 5400 mAh. Și pe lângă toate acestea, există deja 4 difuzoare de la JBL. Am testat sunetul - nu va plăcea urechii unui iubitor de muzică (căderile și nisipurile din mijloc), dar este puternic. Foarte tare. Aceasta este cea mai bună soluție pentru cei care au nevoie de un smartphone sigur și doresc ceva de înaltă calitate și fără erori software.

1 Blackview BV5800

Cele mai ieftine cu Android proaspăt și IP68 rezistent la apă

Țara: China

Preț mediu: 8499 rub.

Evaluare (2019): 4,9

Un smartphone din China cu un design brutal, Android 8.1 în interior și proprietăți rezistente la șocuri. Corpul este realizat din inserții din plastic, cauciuc și metal. Cadrele din jurul afișajului de 5,5 inci sunt înguste, dar nu este nevoie să vorbiți despre compactitatea carcasei - trebuie să plătiți pentru rezistența la șoc cu dimensiunile ușor crescute ale telefonului. Din acest motiv, este imposibil să folosiți un încărcător non-standard fără un adaptor, deoarece conectorul este încastrat în carcasă, iar prizele cablurilor standard nu ajung la el.

Există o cameră duală și un scaner de amprente. Primul funcționează bine, doar răsucește luminozitatea la limită și nu-i place iluminarea proastă, iar al doilea este rapid și corect. Dar principalul avantaj al smartphone-ului chinez din cel de-al treilea eșalon este protecția împotriva prafului și a apei în conformitate cu standardul IP68, ceea ce înseamnă capacitatea de a înota cu un smartphone într-o piscină la o adâncime de până la trei metri.

Totul depinde de producătorii specifici și de categoria de preț. Există firme care produc produse de calitate evident scăzută (de exemplu, compania Star), există țărani mijlocii acceptabili, cum ar fi Doogee.

Trebuie reamintit faptul că modelele relativ ieftine (care costă până la 100 USD), ca o clasă, rareori se remarcă prin materiale bune, dar acuratețea asamblării și stabilitatea software-ului depind de producător, dintre care există multe în China .

Ar trebui să cumpărați smartphone-uri chinezești „scumpe”?

Toate smartphone-urile emblematice de la producătorii de mai sus sunt echipate superb, fabricate din componente cu adevărat de înaltă calitate (la fel ca „mărcile”), în timp ce prețul lor este mai mult de jumătate din cel al mărcilor non-chineze.

Din păcate pentru aceștia din urmă, „chinezii” moderni mai scumpi de 120 USD lasă o experiență de utilizare mult mai plăcută.

Probleme legate de software-ul chinez preinstalat

Șef al laboratorului de testare a aparatelor electrocasnice și electronice Roskontrol

Adesea, diverse servicii locale sunt „conectate” în smartphone-urile chinezești, care nu sunt de nici un folos rușilor. În unele cazuri, comenzile rapide pot fi îndepărtate de la vedere și pot uita de problemă, dar uneori serviciile sunt excesiv de active. Puteți afla situația actuală în forumurile specializate.

Dacă marca „a venit” oficial în Federația Rusă și Uniunea Vamală (de exemplu, Huawei), atunci lista aplicațiilor preinstalate este de obicei acceptabilă. Dacă produsele sunt importate într-un mod „gri”, dar smartphone-urile în sine sunt al naibii de bune în ceea ce privește prețul și calitatea (de exemplu, Xiaomi), atunci puteți căuta oferte cu firmware localizat.

Echipele internaționale de programatori sunt angajate în adaptarea lor, adesea cu sprijinul producătorului. În astfel de firmware există o limbă rusă normală, doar serviciile chineze sunt eliminate. Adevărat, același Xiaomi nu vă permite să schimbați pur și simplu firmware-ul oficial într-unul localizat, aveți nevoie de „dans cu tamburină” sub forma înlocuirii programului de control, pe care doar „specialiștii în calculatoare” cu experiență sau specialiștii centrelor de servicii îl pot face do.

Prin urmare, înainte de cumpărare, este mai bine să clarificați informațiile despre localizarea firmware-ului. Foarte des, chiar și furnizorii „gri” efectuează pregătirea înainte de vânzare și instalează firmware-ul adecvat.

Dar nu există probleme fundamentale cu funcționarea smartphone-urilor „pur chinezești” comandate din străinătate în rețelele celulare rusești, inclusiv 4G, deși este mai bine să discutați acest punct înainte de a comanda să vă asigurați.

Cumpărați pe un site chinezesc - risc sau economii?

Pentru a cumpăra de pe un site chinezesc, trebuie să aveți un card bancar în dolari (sau Webmoney) și să cunoașteți indexul oficiului dvs. poștal.

În medie, trebuie să așteptați un colet de aproximativ trei săptămâni. Dacă faceți acest lucru pe site-uri chinezești, cum ar fi Aliexpress, acestea oferă o rambursare integrală în caz de livrare nereușită sau probleme cu calitatea copiei primite.

Astăzi, aproape toate smartphone-urile populare sunt fabricate în China. Chiar și mărcile din SUA și din alte țări care se angajează în auto-dezvoltare a dispozitivelor le fac în fabricile chineze. Dar ce zici de mărcile legate direct de Imperiul Celest? Este posibil să găsim printre ei producători demni, pentru ale căror produse nu este păcat să dai bani? Fără îndoială, există astfel de smartphone-uri. Mai mult, cele mai bune smartphone-uri chineze ocolesc cu ușurință produsele companiilor cu o lungă istorie în ceea ce privește calitatea, capacitățile și prețul. Pentru a demonstra această afirmație, am compilat un rating care include cele mai populare cinci categorii de telefoane de pe piață.

Cele mai bune smartphone-uri chinezești ieftine (buget sub 10.000)

Conform standardelor moderne, pragul de 10.000 de ruble este o sumă destul de modestă pentru un smartphone. Dar nu pentru producătorii chinezi. Astăzi, companiile chineze pot oferi clienților smartphone-uri excelente la un cost modest. Mai mult, se vor încânta nu numai cu o calitate excelentă și un design atractiv, ci și cu echipamente minunate.

Citește și:

1. Xiaomi Redmi 5 Plus 4 / 64GB

Primul smartphone chinezesc, dacă nu cel mai bun, apoi unul dintre cele mai interesante din categorie. Prețul Redmi 5 Plus se apropie practic de marca de 10 mii de ruble, dar nu este deloc păcat să dai o astfel de sumă pentru un dispozitiv atât de bun.

În primul rând, folosește o platformă hardware excelentă. Da, avem cu toții în față o grămadă binecunoscută și plictisitoare de Snapdragon 625 și Adreno 506. Dar nu merită criticat Xiaomi pentru că a folosit acest „hardware”, deoarece face față bine tuturor sarcinilor, inclusiv a majorității jocurilor.

În al doilea rând, smartphone-ul se bucură de o baterie suficient de capabilă de 4000 mAh, care este suficientă pentru aproape două zile întregi de muncă sub sarcină moderată. Memoria RAM și memoria internă din Redmi 5 Plus sunt instalate de 4, respectiv 64 GB, ceea ce este excelent și pentru prețul său.

În al treilea rând, dispozitivul este echipat cu o matrice bine calibrată, cu o diagonală de 5,99 inci și un raport de aspect real de 2: 1 (rezoluție 2160x1080 pixeli). Vizionarea unui videoclip, redarea sau doar navigarea pe internet pe un astfel de ecran este o plăcere.

Ce ne-a plăcut:

performanţă;

combinație perfectă de cost / calitate;

Capacitatea bateriei;

design elegant fără rame;

calibrarea și luminozitatea afișajului;

viteza sistemului.

2. ZTE Blade V9 Vita 3 / 32GB

Un alt smartphone ieftin și bun din China este oferit de marca ZTE. Acest brand a fost prezentat pe piața dispozitivelor mobile nu cu mult timp în urmă, dar a reușit deja să câștige o armată uriașă de fani. Prețul rezonabil, designul frumos și parametrii echilibrați sunt câțiva dintre factorii cheie care atrag atenția cumpărătorilor asupra smartphone-urilor ZTE. În Blade V9 Vita, clientul primește:

chipset - Snapdragon 435; grafică - Adreno 505; 32 GB ROM; 3 GB RAM.

Dispozitivul este echipat cu un afișaj de 5,45 inci și, datorită formei alungite a carcasei (matrice cu un raport de 18: 9), se potrivește perfect în mână. În același timp, rezoluția ecranului ZTE Blade V9 Vita este egală cu 1440x720 pixeli, ceea ce asigură performanțe bune de joc chiar și pe un hardware relativ modest.

Avantaje:

Modul NFC pentru doar 9 mii;

diagonala ecranului și raportul de aspect;

performanta sistemului;

funcția de deblocare a feței;

Memorie;

calitate bună a fotografiei.

Defecte:

autonomie mediocru.

3. Meizu M6T 3 / 32GB

Vrei un dispozitiv frumos și practic, a cărui putere să nu conteze pentru tine? În acest caz, vă putem oferi M6T de la Meizu. Corpul acestui smartphone este fabricat din policarbonat de înaltă calitate și este disponibil în patru opțiuni de culoare (albastru, roșu, negru și auriu). Camera din spate a dispozitivului este dublă, dar modulele de 13 și 2 MP sunt net inferioare camerelor duale din alte smartphone-uri mai avansate.

Important! Smartphone-ul este construit pe baza procesorului MediaTech și a graficii Mali, astfel încât aproape toate jocurile vor demonstra performanțe mediocre pe acesta. Dar performanța în alte sarcini și autonomia M6T sunt pur și simplu excelente!

Telefonul mobil are un ecran cu un raport de aspect de 2: 1, motiv pentru care cadrele superioare și inferioare ale dispozitivului au devenit puțin mai mici. Din acest motiv, acest smartphone ieftin a pierdut butonul obișnuit mTouch de sub ecran, iar scanerul de amprentă este acum situat în spate.

Particularități:

cost accesibil;

camera principala duala;

construcție de primă clasă;

durata de viata a bateriei.

Cele mai bune smartphone-uri chinezești pentru preț și calitate (până la 20.000 de ruble)

Prin mărirea bugetului de o dată și jumătate la două ori, utilizatorii pot privi soluții mai avansate. Mai mult, calitatea și caracteristicile lor sunt atât de bune încât este de multe ori inutil să ne uităm cu atenție la flagship-urile. Smartphone-urile chinezești sub 20 mii pot oferi camere excelente, construire premium, platformă hardware actualizată și aspect luxos.

1. OPPO A5 4 / 32GB

Un bun smartphone chinezesc fără cadru OPPO A5 ar putea fi plasat chiar mai sus în această categorie, dacă nu pentru costul mediu de 16.000 de ruble. Pentru această sumă, din păcate, producătorul nu a putut oferi clienților parametri impresionanți, ci s-a limitat la echipamente medii (din segmentul său):

Ecran de 6,2 inci cu rezoluție de 1520x720 pixeli (19: 9); cameră principală duală cu module de 13 și 2 MP; Snapdragon 450, Adreno 506, 4 GB RAM; baterie cu o capacitate de 4230 mAh.

Din păcate, compania a decis că modulul NSF nu este necesar în telefon pentru 16 mii. Luați în considerare această nuanță înainte de a cumpăra un smartphone. Aici este instalat și un port învechit „micro YUSB”, ceea ce este foarte ciudat pentru segmentul său de preț. Pe de altă parte, utilizatorul va găsi o husă și o folie de protecție (deja pe ecran) completată cu dispozitivul, care compensează oarecum dezavantajele.

Avantaje:

aspect frumos;

dimensiunea și calitatea ecranului;

baterie incapatoare;

echipament excelent;

posibilitatea de a instala o cartelă de memorie și două cartele SIM în același timp;

camere portabile.

Defecte:

Cutie de plastic;

nu există încărcare rapidă.

2. Huawei P20 Lite

Unul dintre cele mai atractive telefoane conform recenziilor clienților este oferit de marca Huawei. P20 are un ecran mare de 5,84 inci, care, în conformitate cu tendințele actuale, are o crestătură și are un raport de aspect alungit (rezoluție 2280x1080 pixeli).

Pentru plăți fără contact pentru achiziții, smartphone-ul are un modul NFC, iar pentru ascultarea muzicii, producătorul a lăsat un conector de 3,5 mm în carcasă, care devine deja o raritate astăzi. De asemenea, cu smartphone-ul este inclusă o carcasă transparentă simplă. Calitatea sa este destul de scăzută, ca și pentru un dispozitiv de 16 mii, dar la început poate fi folosit pentru a proteja o carcasă alunecoasă și ușor de murdărit.

Pro:

display excelent;

design modern;

recunoaștere facială;

încărcare rapidă și modul NFC;

camere excelente cu setări avansate.

Minusuri

bateria se epuizează rapid;

carcasa colectează amprente foarte puternic.

3. Onorați 9 4 / 64GB

Liderul în clasamentul smartphone-urilor chinezești de până la 20.000 de ruble este Honor 9. Dispozitivul pentru tineri de la Huawei oferă un ecran de 5,15 inci, care va atrage cumpărătorii cu o dimensiune mică a mâinii. Telefonul are o platformă hardware de producție proprie Kirin 960, care este completată de grafica din Mali și 4 GB RAM.

Notă. Honor 9 acceptă toate benzile LTE comune în Rusia și Europa și are, de asemenea, un număr mare de interfețe. Printre altele, smartphone-ul are un modul NFC, un port în infraroșu și Wi-Fi standard 802.11ac.

Dispozitivul are o cameră principală bună, cu module de 20 și 12 MP. Pot chiar să înregistreze videoclipuri UHD, dar numai la 30 fps. Smartphone-ul are o autonomie bună (baterie de 3200 mAh) și există suport pentru SuperCharge Huawei (încărcare de 9V / 2A inclusă), care vă permite să încărcați complet bateria în puțin mai mult de o oră.

Avantaje:

viteza sistemului este pur și simplu fenomenală;

există NFC și IRDA;

stabilitatea GPS-ului;

viteza scanerului de amprente;

aspect frumos.

Defecte:

geamul din sticlă nu va fi pe placul tuturor;

greutate abundentă, cauzată de utilizarea sticlei în cutie.

Cele mai bune smartphone-uri chinezești cu baterie puternică

Atunci când măsoară performanța și ecranele mari, producătorii uită adesea că toate acestea ar trebui să funcționeze și fără a fi nevoie de o conexiune constantă a unui dispozitiv de memorie sau a unei bănci de alimentare. Drept urmare, telefoanele mobile moderne, în cel mai bun caz, supraviețuiesc până la sfârșitul zilei și, în cel mai rău caz, pot fi descărcate în cel mai nepotrivit moment. Și din moment ce producătorii și dezvoltatorii nu se străduiesc încă să rezolve problema prin optimizare, utilizatorii au o singură cale de ieșire - să cumpere un smartphone cu o baterie mare.

1. ASUS ZenFone Max Pro M1 ZB602KL 4 / 128GB

Producătorul chinez al ASUS a oferit cumpărătorilor unul dintre cele mai bune smartphone-uri din segmentul de preț mediu - ZenFon Max Pro M1. Acest dispozitiv are o valoare bună pentru bani. Dispozitivul pentru aproximativ 17 mii de ruble se poate lăuda:

Afișaj IPS cu rezoluție FHD (2: 1) și diagonală de 6 inci; Snapdragon 636 și acceleratorul grafic Adreno 509; 4 GB RAM și 128 GB memorie permanentă.

Apropo, dacă doriți să economisiți bani, atunci puteți alege modificări cu o dimensiune de stocare mai mică. Pentru a compensa lipsa sa în viitor, puteți utiliza carduri de memorie de până la 2 TB, slotul pentru care în smartphone este separat de o pereche de cartele SIM.

ZenFone Max Pro M1 are o baterie de 5000 mAh și, astfel încât utilizatorul să nu aștepte mult timp la priză, producătorul s-a ocupat de susținerea încărcării rapide. Dar dacă acest lucru este deja familiar dispozitivelor moderne, atunci ASUS poate fi lăudat doar pentru prezența unui modul NFC într-un dispozitiv destul de ieftin.

Avantaje:

contrast ridicat al ecranului;

platformă hardware excelentă;

capacitate imensă a bateriei;

calitate decentă a construcției;

tavă separată pentru SIM și microSD;

sistem de operare Android pur.

Defecte:

camere mediocre.

2. DOOGEE S55

Al doilea loc în TOPul telefoanelor cu o baterie mare este ocupat de modelul de la DOOGEE. Acest smartphone este alimentat de MediaTech SoC, deci este mai bine să nu îl alegeți pentru jocuri. Pe de altă parte, S55 se mândrește cu o carcasă protejată și elegantă. Mai mult, dispozitivul nu se teme nu numai de apă și praf (IP68), ci și de șocuri.

Dispozitivul utilizează un ecran de 5,5 inci cu rezoluție HD și un raport de aspect de 18: 9. Dispozitivul este alimentat de o baterie mare de 5500 mAh, care durează 2 ore până se încarcă complet. Un bonus plăcut de la producător este pânza de curățare inclusă pentru smartphone.

Tot pentru prețul său, DOOGEE S55 oferă o cameră principală destul de bună, cu module de 13 și 8 MP, capabile să facă fotografii excelente în condiții de iluminare bune. Lipsa luminii afectează deja calitatea fotografiei și destul de vizibil. Dar camera frontală de 5 megapixeli este în mod clar pentru spectacol și nu va face pe placul iubitorilor de selfie-uri.

Avantaje:

protecție împotriva prafului și apei;

carcasă rezistentă la șocuri;

ecran IPS de înaltă calitate;

pret acceptabil;

capacitatea și viteza de încărcare a bateriei;

lucru agil al cochiliei.

Defecte:

camera frontală nu este mulțumită de calitatea imaginilor;

sunetul difuzorului principal.

3. Xiaomi Mi Max 3 4 / 64GB

Dacă nu aveți nevoie de NFC, dar doriți să obțineți același „hardware” descris de ASUS, atunci obțineți Mi Max 3 de la Xiaomi. O baterie puternică de 5500 mAh pentru smartphone cu suport Quick Charge 3.0, precum și un port infraroșu, disting dispozitivul favorabil de concurenți.

De asemenea, dispozitivul va face apel la cei cărora le plac ecranele mari. În Mi Max 3, diagonala sa este de 6,9 ​​inci, ceea ce este ideal pentru jocuri, video, rețele sociale, navigare pe Internet și alte sarcini. În ceea ce privește camera principală de 12/5 MP, este tipică pentru categoria sa și nu se remarcă prin imagini impresionante. Dar pentru majoritatea cumpărătorilor va fi suficient.

Corpul phabletului este din metal, iar ecranul său este acoperit cu sticlă de protecție durabilă. Pentru designul smartphone-ului, puteți pune, de asemenea, un plus separat, deoarece pare mult mai scump decât prețul său real, începând de la 17.000 de ruble.

Avantaje:

afișaj mare și imens;

performanță de joc;

cost acceptabil;

baterie imensă;

optimizarea și comoditatea MIUI;

Defecte:

modulul NFC nu ar strica;

dimensiune pentru un amator.

Smartphone-uri chinezești cu cele mai bune camere

Cine a spus că nu poți obține poze grozave pe telefonul tău? Desigur, DSLR-urile cu drepturi depline pot râde încă neglijent, dar dimensiunile, capacitățile și prețul lor, împreună cu toate accesoriile necesare, sunt inferioare aproape oricărui smartphone fără luptă. Acesta din urmă, la rândul său, poate fi echipat cu astfel de camere, cărora nu le este rușine să facă poze nu numai pentru colecția dvs. de acasă, ci și pentru blogul personal. Unele dispozitive se laudă chiar și cu capacitatea de a înregistra videoclipuri frumoase, ceea ce îi va încânta pe acei consumatori care visează să creeze conținut de calitate pentru YouTube.

1. ASUS ZenFone 5Z ZS620KL 6 / 64GB

În recenziile utilizatorilor, smartphone-urile ASUS primesc în mod regulat note mari. O opinie similară este împărtășită de experții care notează numeroasele avantaje ale produselor mărcii din Taiwan, inclusiv:

calitate ridicată a construcției; calibrare excelentă a afișajului; sunet excelent în căști și difuzor; raportul preț / performanță; atractivitatea aspectului.

În ceea ce privește designul, ZenFone 5Z, la fel ca majoritatea modelelor moderne, este foarte asemănător cu ultimele generații de iPhone. Cu toate acestea, dispozitivul diferă în continuare de produsele concurente prin capacul său propriu - grinzi concentrice pe capacul din spate. Aceleași sunt prezente pe multe laptopuri și tablete ale companiei, astfel încât fanii mărcii vor recunoaște cu siguranță stilul caracteristic al producătorului.

Există două camere principale în smartphone și sunt cu adevărat impresionante în ceea ce privește calitatea fotografiei. De asemenea, dispozitivul se descurcă bine cu videoclipul, deoarece ZenFone 5Z se mândrește cu capacitatea de a înregistra videoclipuri la o rată de cadre de 240 fps (în HD și Full HD) și stabilizare optică. În același timp, smartphone-ul se bazează pe CPU-ul de vârf Snapdragon 845, care păstrează în continuare titlul de CPU-pilot, deci poate fi ales de iubitorii de jocuri.

Avantaje:

unul dintre cele mai bune display-uri de pe piață;

cameră principală excelentă;

„umplutură” productivă, ideală pentru jocuri;

operarea modulelor fără fir;

design frumos și construcție bună.

Defecte:

autonomia nu este deloc fericită.

2. Huawei Mate 20 Lite

Un design excelent și o mulțime de posibilități sunt oferite de telefonul mobil Huawei Mate 20 Lite. În același timp, costul acestui smartphone începe de la 19.000 de ruble, ceea ce poate fi numit o ofertă bună pentru capacitățile declarate. Acest telefon are cele mai bune camere în gama sa de prețuri:

Spate: module de 20 și 2 MP (capacitatea de a înregistra clipuri HD la 480 fps). Față: senzor principal cu o rezoluție de 24 MP și unul suplimentar la 2 MP.

Pe fiecare dintre camere, smartphone-ul poate face fotografii excelente în portret. Recepție: lipsa iluminării nu afectează foarte mult calitatea fotografiei, ceea ce este foarte important.

Sfat! Dacă doriți să investiți bani în achiziționarea unui telefon cu cameră cât mai competent posibil, atunci acest smartphone va fi soluția ideală. Dispozitivul are camere excelente din spate și din față, modul NFC, hardware avansat și un ecran mare potrivit pentru jocuri, video și alte sarcini.

Printre alte avantaje ale smartphone-ului, se pot remarca performanțe bune și un pachet bun de pachete. Acesta din urmă, pe lângă elementele obișnuite, include o carcasă de protecție și un film deja lipit de afișaj, precum și căști. Calitatea lor nu este perfectă, dar destul de decentă pentru prețul lor și pentru prima dată vor fi destul.

Avantaje:

design frumos și construcție bună;

viteza de încărcare și durata de viață a bateriei;

imagini excelente pe camerele din spate și din față;

ecran mare și perfect calibrat;

viteza scanerului de amprentă.

Defecte:

LED de notificare slab în grătarul difuzorului.

3. Onorați 10 4 / 64GB

În ceea ce privește capacitățile fotografice, compania chineză Huawei ocolește cu încredere orice concurenți, ocupând în mod regulat poziții de top în clasamentul DxOMark. De exemplu, acum este condus de P20 Pro cu un scor de 109 puncte, adică cu 4 puncte mai mult decât noul iPhone Xs Max. Dar dacă nu doriți să plătiți aproape 45 de mii de ruble pentru un telefon și nu aveți nevoie de imagini uimitoare, atunci Honor 10 poate fi soluția ideală.

Acest smartphone este produs sub sub-marca Huawei și are, de asemenea, camere excelente. Senzorul frontal al dispozitivului este reprezentat de un modul de 24 MP (Sony IMX576) cu o deschidere f / 2.0 și o dimensiune a pixelilor de 0,9 microni. De asemenea, smartphone-ul chinezesc are o cameră foto bună pe spate, reprezentată de o pereche de module simultan: 12 MP color (IMX498) și 24 MP monocrom (IMX550).

Ce ne-a plăcut:

coajă de lucru stabilă EMUI;

bateria ține cu încredere o zi și jumătate până la două zile;

operare fiabilă a modulelor fără fir;

senzori excelenți cu inteligență artificială realizate de Sony;

chipset puternic;

senzor de amprentă foarte rapid;

difuzoare puternice.

Cele mai bune smartphone-uri emblematice chineze

Dacă la începutul anilor 2000, cumpărătorii asociau telefoanele chinezești cu falsuri ale unor mărci cunoscute și erau de calitate scăzută, astăzi smartphone-urile din China sunt capabile să concureze în condiții egale cu alte companii. Mai mult, chinezii sunt cei care creează cele mai interesante dispozitive bazate pe Android, iar costul oferit de mărcile din Regatul Mijlociu duce la stagnarea sau neprofitabilitatea afacerii mobile a mărcilor mari. Am inclus, de asemenea, 3 dispozitive în categoria emblematică, care sunt modele aproape perfecte din toate punctele de vedere.

1. OnePlus 6 8 / 128GB

Una dintre cele mai bune nave emblematice chineze din 2018 este oferită de OnePlus. Modelul 6 nu mai este cel mai vechi din linie, deoarece modelul 6T a apărut recent pe piață. Cu toate acestea, există puține lucruri care să le distingă, dar costul articolelor noi începe de la 41 de mii de ruble, când 6-ku poate fi cumpărat cu 10 mii mai ieftin. Pentru această sumă, utilizatorul va primi:

cameră principală duală cu module de 16 și 20 MP; platformă hardware productivă; display AMOLED suculent cu o rezoluție de 2280x1080 pixeli; baterie 3300 mAh cu încărcare rapidă Dash Charge;

Apropo, OnePlus 6 diferă de modelul actualizat prin prezența unui jack de 3,5 mm, care îi va încânta pe proprietarii căștilor cu fir. În mod tradițional, pentru dispozitivele noi, pachetul 6-ki include o carcasă și un film protector pe ecran. Cu toate acestea, calitatea lor nu este foarte bună și ar fi mai bine dacă producătorul se va ocupa în cele din urmă de certificarea IP68 completă.

Avantaje:

optimizare perfectă a sistemului;

există o mufă de 3,5 mm;

încărcare foarte rapidă;

nu există software inutil;

maneta comutatorului de mod;

performanţă;

cameră principală excelentă;

difuzoare puternice;

prezența funcției Slow Motion;

o cantitate impresionantă de 8 și, respectiv, 128 GB RAM și ROM.

Defecte:

nu există Always On, deși AMOLED.

2. Xiaomi Mi8 6 / 128GB

Xiaomi a decis să facă cel mai bun smartphone din punct de vedere al caracteristicilor și cel mai bun în aspect. Dar, în acest caz, producătorul a decis să nu se deranjeze prea mult și a preluat designul celor mai noi iPhone-uri. Această abordare poate fi certată, dar rămâne faptul că Apple creează cele mai elegante echipamente, astfel încât alte mărci ar trebui să se uite la ea dacă vor să crească oferta.

În ceea ce privește platforma hardware, smartphone-ul a absorbit tot ce este mai bun în momentul lansării sale. Una dintre caracteristicile distinctive ale dispozitivului este deblocarea feței. Mai mult, nu doar camera frontală este responsabilă de aceasta, ca în majoritatea dispozitivelor de pe piață, ci un set întreg de senzori care nu le permit să fie înșelați cu fotografia obișnuită.

Ecranul este AMOLED, iar diagonala sa este de 6,21 inci. Aceasta este dimensiunea ideală, deoarece, ținând cont de forma alungită (18.5: 9), vă permite să utilizați în mod convenabil dispozitivul. Smartphone-ul surprinde, de asemenea, prin calitatea fotografierii unei perechi de module principale de 12 MP (zoom optic și stabilizare optică) și o cameră frontală bună de 20 megapixeli.

La ce ar trebui să acordați atenție:

design excelent în stilul iPhone X;

camere principale și frontale perfecte;

există un scaner de față complet 3D;

umplutură productivă pe un procesor modern;

afișaj mare și de înaltă calitate;

senzor inteligent de amprentă;

autonomie decentă;

3. Meizu 16th 6/64

În cele din urmă, Meizu a realizat că nu merită să producă telefoane cu MediaTek și Mali, mai ales când vine vorba de dispozitive emblematice. Din ce în ce mai des, Snapdragon este instalat pe smartphone-uri, iar în al 16-lea, ca și în dispozitivele descrise mai sus, al 845-lea model al „pietrei” este folosit împreună cu grafica Adreno 630.

Notă. În cel de-al 16-lea smartphone Meizu, există trei opțiuni pentru controlul sistemului din care puteți alege. De asemenea, dispozitivul are un motor de vibrații plăcut, care amintește de Taptic Engine din iPhone. Un alt avantaj față de concurenți este sunetul său excelent, pe care doar câțiva îl pot egala. Și toate acestea la un preț foarte frumos.

Smartphone-ul are o cameră principală excelentă, cu module de 12 și 20 MP. Senzorii selectați demonstrează o calitate excelentă a fotografiei nu numai în teorie, ci și în practică. Chiar și în condiții de lumină slabă, Meizu 16th reușește să facă fotografii impresionante.

Un alt avantaj al popularului smartphone chinezesc este afișajul suculent AMOLED, care nu este inferior în luminozitate și saturație față de actualele flagship-uri Samsung. Apropo, tehnologia AMOLED nu a fost aleasă de companie din întâmplare, deoarece este necesară pentru a fi instalată sub scanerul de amprente de sub ecran.

În ceea ce privește minusurile, acestea sunt practic absente aici. Mai exact, există doar unul - nu există modul NSF în telefonul mobil. Desigur, aceasta nu este o problemă pentru cumpărătorul chinez, deoarece codurile QR guvernează în Imperiul Celest, dar pentru piața internațională, producătorul ar trebui să adauge în continuare un astfel de cip dacă dorește să crească vânzările.

Avantaje:

zona ocupată de ecran;

scaner de amprente sub ecran;

DAC încorporat și sunet avansat în difuzoare;

cameră principală excelentă;

aspect atractiv;

viteza de încărcare a bateriei;

performanta ridicata.

Defecte:

nu există NFC.

Ce smartphone din China să cumpere

Când alegeți astăzi un smartphone chinezesc, cu greu vă puteți face griji cu privire la calitate. Mărcile moderne din Regatul Mijlociu realizează produse excelente care nu provoacă anxietate datorită posibilității unei defecțiuni rapide. Drept urmare, vă puteți concentra asupra prețului, performanței și designului. Cu un buget modest, ia în considerare prima categorie de smartphone-uri. Dacă sunteți gata să cheltuiți mai mult, atunci prețul de până la 20 de mii este opțiunea dvs. Cei mai bogați cumpărători pot lua flagship-urile, care anul acesta de la chinezi s-au dovedit a fi pur și simplu excelente. Dar nu uitați că uneori autonomia este mai importantă decât performanța. În acest caz, am adăugat la recenzie categoria de telefoane cu o baterie mare.

Numărul scepticilor despre electronica chineză scade în fiecare an. Cu pași mari, producătorii asiatici nu numai că își măresc producția de produse, ci își îmbunătățesc și calitatea. Este dificil să găsești astăzi o casă sau un apartament în care să nu existe cel puțin un lucru electronic cu o inscripție care să fi fost făcută în China.

Smartphone-urile chinezești sunt foarte populare printre ruși. Oficiile poștale sunt pline de colete, prețul mărfurilor în care este de mare interes cumpărătorului. Și livrarea în sine din China este mai ieftină decât călătoria cu transportul public în orice oraș din Rusia.

Există multe surprize în smartphone-urile chinezești. Viteza de actualizare a gamei de modele, designul produselor și umplerea funcțională a acestora sunt izbitoare. Majoritatea rușilor au cunoscut mult timp brandurile chineze și sunt conștienți de toate avantajele și dezavantajele lor.

TOP 5 Cei mai buni producători chinezi de smartphone-uri

Statisticile globale privind vânzările de smartphone-uri arată că printre cei mai mari producători din lume există marci de telefoane chineze cunoscute. Sunt trei din cinci. Samsung cu 24% din piața mondială și Apple cu 14% sunt urmate de Huawei cu 8% și Xiaomi cu Lenovo cu 6%.

Clasamentul actual al mărcilor chineze de smartphone-uri este condus de Huawei Technologies Co. Ltd este proprietarul mărcii Huawei. Sediul central este situat în Shenzhen. Compania a fost fondată în 1987. Direcția principală a activității sale este producția de echipamente de telecomunicații. Angajează peste 110 mii de oameni, 20 de ramuri științifice sunt împrăștiate în întreaga lume. Aceștia sunt angajați în dezvoltarea de noi tehnologii și tehnici, conduc lucrări științifice. A doua linie a ratingului aparține mărcii comerciale Lenovo. Proprietarul său este Lenovo Group Limited, înregistrată în Singapore. Aproape 60 de mii de oameni lucrează în interiorul zidurilor sale. Biroul principal este situat în statul New York, SUA. Centrele științifice sunt situate în Suedia, Japonia, SUA și China. Relația strânsă a Lenovo cu SUA nu este o coincidență. Compania cooperează îndeaproape cu preocuparea Motorola. Coolpad ocupă locul trei în clasamentul chinezesc. În 2012, acest producător chinez a reprezentat 10,4% din totalul vânzărilor globale de smartphone-uri. Ea nu părăsește primii zece lideri mondiali, concurând în el cu monștri precum Bleck Berry și Nokia. Xiaomi este pe locul patru. Tânăra companie Xiaomi intech a fost înființată în 2010. Primul smartphone a lansat linia de asamblare în 2011. Completând primii cinci este MEIZU. Marca aparține companiei Meizu Technology Co., Ltd, specializată în producția de dispozitive electronice digitale. Ea și-a început munca în 2003 cu lansarea jucătorilor. Este urmat de ZTE, OPPO, BBK, HTC și Dopod.

Cele mai bune mărci chineze de smartphone-uri care vând în Rusia

Topul anului 2020, potrivit experților și vânzătorilor, este condus de smartphone-ul Meizu Metal pe nișa sub 260 USD. Designerii companiei Meizu Technology Co. Ltd au prezentat produsul cu o carcasă din metal, iar tehnicienii l-au dotat cu caracteristici de înaltă clasă.

Un procesor octa-core, un ecran tactil de 5,5 inci, 2 GB RAM, o unitate flash de 16/32 GB - aceasta este doar o mică parte din ceea ce atrage cumpărătorii de pe acest smartphone. Prețul produsului nu poate decât să se bucure. Îl puteți cumpăra cu 199 USD.

Smartphone-ul Xiaomi Redmi Note 2 se află pe a doua linie a ratingului. Prețul său este mai mic decât Meizu Metal cu 40 USD și nu este mult inferior în caracteristicile sale față de liderul ratingului. A treia linie a fost luată de un smartphone, care a fost lansat de o companie puțin cunoscută LeTV. Le 1s impresionează prin raportul calitate-preț și design. Corpul metalic are o grosime de numai 7,5 mm.

În nișa de preț de până la 389 USD, cele mai bune mărci de smartphone-uri chinezești sunt reprezentate în primele trei de Xiaomi Mi4c, Huawei Honor 5X și Elephone Vjwney. Cel mai recent model de smartphone a fost vândut gratuit la începutul lunii decembrie 2015. Carcasa elegantă din metal și unul dintre cele mai puternice procesoare chinezești ar trebui să facă din acest model unul dintre cele mai bine vândute modele. Dispozitivul are 4 GB de memorie RAM și are o cameră Sony. O altă noutate a pieței - smartphone-ul OnePlus X - poate apăsa Elephone Vjwney pe soclul ratingului. Modelul este disponibil în decembrie. Smartphone-ul este o versiune mai ieftină a Sony Xperia Z2, care se bucură de un interes crescut din partea cumpărătorilor.

Telefoanele mărcilor chineze din nișa de preț peste 389 USD în TOP sunt conduse de modelul de smartphone Meizu MX5. Grosimea carcasei metalice este de 7,6 mm, iar greutatea de 149 de grame nu este singurul lucru care îi atrage pe cumpărători în acest model. Procesorul și camera foto puternice, încărcarea rapidă și senzorul biometric au primit un răspuns pozitiv de la utilizatori.

Meizu MX5 este urmat de Meizu Pro 5 și ZTE Axon Elite

Cele mai bune mărci de smartphone-uri chinezești apreciate de chinezi

Numărul 1 este Meizu MX4. Avantajul unui smartphone este setul optim de funcții și controlul convenabil al acestora. Dispozitivul este capabil să accepte aproape toate jocurile Android. Fotografii de înaltă calitate pot fi realizate chiar și în condiții de lumină slabă. Un mare plus este sunetul bun al muzicii în căști.

Numărul 2 este Vivo Xshot. Proprietarul celei mai bune camere. Înregistrează videoclipuri la rezoluție 4K (120 fps). Toate modurile de fotografiere cunoscute sunt disponibile de la modul slow-motion la modul inteligent de noapte. Camera frontală are un senzor de 8MP cu unghi larg (84 de grade), obiectiv f / 2.4 și bliț.

Numărul 3 este Xiaomi Redmi Note. Proprietarul ecranului mare este cel mai bine vândut telefon din Aizia de astăzi. Phabletul bugetar are o umplere decentă. Este dificil să găsești astăzi o opțiune mai bună pentru a combina prețul și calitatea.

Numărul 4 este Zopo ZP920 Magic. Cel mai frumos smartphone chinezesc. Designul interesant al dispozitivului este combinat cu o umplere decentă.

Numărul 5 - THL 5000. Smartphone-ul este echipat cu cea mai puternică baterie de 5000 mA cu o grosime a corpului de numai 8,9 mm.

Cele mai vândute modele de smartphone-uri chinezești pe piețele globale în 2020

A șasea linie din clasamentul mondial a fost luată de modelul Xiaomi Mi Note. Ea a pierdut în lupta pentru conducerea față de astfel de giganți de comunicare precum Apple iPhone 6 - №1, Apple iPhone 6 Plus - №2, Samsung Galaxy S6 - №3, Samsung Galaxy S6 Edge - №4, Apple iPhone 5S - №5.

Un alt model de producători chinezi, Xiaomi Redmi, a intrat în primii zece lideri mondiali în vânzări. Acest smartphone a ocupat locul 9 în clasament.

A fost de ajutor? spune-le prietenilor tai

Sp-force-hide (display: none;). Sp-form (display: block; background: #ffffff; padding: 15px; width: 100%; max-width: 100%; border-radius: 8px; -moz- border-radius: 8px; -webkit-border-radius: 8px; border-color: #dddddd; border-style: solid; border-width: 1px; font-family: Arial, "Helvetica Neue", sans-serif; background -repeat: fără repetare; fundal-poziție: centru; fundal-dimensiune: auto;). sp-form .sp-form-fields-wrapper (margine: 0 auto; lățime: 740px;). sp-form .sp- control de formă (fundal: #ffffff; border-color: #cccccc; border-style: solid; border-width: 1px; font-size: 15px; padding-left: 8.75px; padding-right: 8.75px; border- rază: 4px; -moz-border-radius: 4px; -webkit-border-radius: 4px; înălțime: 35px; lățime: 100%;). sp-form .sp-field label (culoare: # 444444; font-size : 13px; stilul fontului: normal; greutatea fontului: bold;). Sp-form .sp-buton (border-radius: 4px; -moz-border-radius: 4px; -webkit-border-radius: 4px; background -color: # 0089bf; color: #ffffff; width: auto; font-weight: bold;) .sp-form .sp-button-container (text-align: left;)

O dată pe săptămână, trimitem cele mai importante și interesante din lumea cumpărăturilor de peste mări.

LEAVE A REPLY