Ce este Asterisk și cum poate ajuta la comunicarea telefonică?

Ce este Asterisk și cum poate ajuta la comunicarea telefonică?

Comunicare telefonică Mitsotaki cu primarii din Istiaia-Edipsos și Mantoudi-Limni-Ag. Ana

Premierul, Kyriakos Mitsotakis, a purtat o conversație telefonică cu primarul din Istiaia-Edipsos, Giannis Kontzias, și cu primarul din Mantoudi-Limni-Agia Anna, George Tsapourniotis.

Comunicare telefonică Mitsotaki cu primarii din Istiaia-Edipsos și Mantoudi-Limni-Ag. Ana

Primarul a fost informat de primari cu privire la dezastrele din regiunea Evia de Nord și a subliniat că statul va fi alături de cei afectați de incendiu. Domnul Mitsotakis i-a asigurat că vor fi anunțate măsuri imediate pentru atenuarea victimelor incendiilor, precum și pentru refacerea mediului natural și reconstrucția zonei.

Citește și:

Partajează asta:

Tweet

WhatsApp

Apreciază: Apreciere Încarc...

Related

comunicare cloud pentru afaceri moderne

Personalizare sistem

Ai flexibilitate maxima in alegerea mesajelor de intampinare si promotionale, a muzicii in asteptare, a modului de rutare a apelurilor in functie de programul de lucru. Fie ca apelezi la inregistrarile profesioniste Optivoice sau folosesti propriile inregistrari, da frau liber creativitatii!

Ce este Asterisk și cum poate ajuta la comunicarea telefonică?

La Pandemie SARS-CoV-2 a modificat modul în care se desfășoară activitățile zilnice, cum ar fi munca. Datorită riscului de contagiune, telelucrarea a crescut de la declararea stării de alarmă și, odată cu noile focare, va continua să fie o alternativă pentru a nu paraliza complet activitatea unei companii.

Pentru a ieși din asta criza economicăToate companiile, mari și mici, ar trebui să modernizeze și să inițieze o transformare digitală care să le permită să fie mai competitive și să poată oferi soluții la noi retrospective, precum cele ridicate de Covid-19. Și acest lucru este valabil și pentru profesioniștii independenți care au dependenți. Printre această transformare ne putem găsi cu întrebarea care telefon fără fir să cumpere, deoarece ne va ajuta să fim în comunicare cu angajații de acasă.

Asteriscul și modul în care poate ajuta comunicările în perioadele de pandemie

Asterisc este o tehnologie interesantă care vă poate ajuta afacerea în perioade de pandemie. Dacă nu o știți, este una dintre lideri mondiali în platformele de telefonie open source. Un furnizor excelent de software care vă poate transforma computerul personal într-un server de comunicații VoIP sofisticat pentru a vă ușura munca.

Cu Asterisk veți avea un Tablou IP Poate fi folosit de freelanceri care au nevoie de comunicare pentru activitatea lor, precum și de companii de toate dimensiunile. De fapt, este un sistem care este deja utilizat de multe companii precum IBM, Google și multe altele.

Datorită avantajelor sale, soluțiile open source deja reprezinta 18% dintre tablourile telefonice instalate, Asterisk fiind cel cu cea mai mare cotă de piață în acest sens. Și, de la lansarea sa cu mai mult de un deceniu în urmă, efortul și dezvoltarea constantă, l-au stimulat să devină favoritul multora.

Asterisk este unul dintre sistemele cu mai multe funcționalități, scalabile și sofisticate. De asemenea, poate funcționa pe diverse platforme, cum ar fi Microsoft Windows, Apple macOS, GNU / Linux și alte BSD-uri. În plus, poate fi o alternativă excelentă pentru 3CX în ceea ce privește sistemele telefonice PBX.

Avantajele Asteriskului

O centrală telefonică IP sau IP PBX Practic, este format dintr-unul sau mai multe telefoane SIP (clienți) și un server. Cu ei, este posibil să efectuați un apel intern printr-un director de telefoane / utilizatori prezenți în rețeaua internă sau să direcționați un apel extern prin VoIP. Prin urmare, poate fi o opțiune excelentă pentru companiile care au lucrători sau departamente diferite.

Las avantaj sunt clare:

Ușurința de instalare și configurare a propriei centrale telefonice , deoarece este implementat de software.

, deoarece este implementat de software. administrare simplu datorită interfeței sale.

simplu datorită interfeței sale. Economii importante atunci când utilizați furnizori de VoIP, mai ales atunci când efectuați apeluri interurbane sau internaționale.

atunci când utilizați furnizori de VoIP, mai ales atunci când efectuați apeluri interurbane sau internaționale. Cablarea telefonică este eliminată și facilitățile care trebuie să conecteze sau să modifice biroul sau casa.

și facilitățile care trebuie să conecteze sau să modifice biroul sau casa. Scalabil , pentru a putea adăuga mai mulți clienți atunci când este nevoie.

, pentru a putea adăuga mai mulți clienți atunci când este nevoie. Îmbunătățiți productivitatea și tratez clientul.

și tratez clientul. Usability îmbunătățită la utilizarea telefoanelor SIP.

Unele măsuri împotriva SARS-CoV-2

Prin urmare, ar trebui să începeți adaptează-ți afacerea cu tehnologia necesară, dacă nu ați făcut-o deja. Virusul nu poate paraliza din nou întreaga țară, deoarece acest lucru ar implica alte probleme asociate aproape la fel de dramatice ca și pandemia în sine. Și nici nu ar trebui să prezinte un risc pentru sănătatea lucrătorilor.

Așa că amintiți-vă respectă măsurile de bază:

LEAVE A REPLY