avantaje și dezavantaje ale modelului, caracteristici.

avantaje și dezavantaje ale modelului, caracteristici.

Lenovo este o companie chineză de electronică. Marca a fost înregistrată în 1984 la Hong Kong, cu sediul la Beijing. Centrele de cercetare sunt situate în China, Japonia, SUA. 1/5 din piața mondială este ocupată de computerele Lenovo. În 2014, compania a achiziționat divizia Motorola Mobility, care a devenit o filială a mărcii.

De atunci, compania s-a clasat pe locul 5 în producția de smartphone-uri și telefoane mobile moderne cu preț redus în clasamentul dintre cei mai buni producători. Clienții din 160 de țări din întreaga lume cumpără și utilizează produse electronice Lenovo. Producătorul chinez a încântat încă o dată fanii tehnologiei mobile de înaltă calitate și ieftine, lansând un model interesant Lenovo Z5s.

Nou printre smartphone-uri în 2019

Aspect și corp

Model de telefon cu trei camere. Sticla panoului din spate atrage privirea și dă doar emoții pozitive. Setul include un scaner de amprente digitale, o cameră neobișnuită. Aspectul seamănă puțin cu dispozitivele Huawei de top, care, fără îndoială, pot fi atribuite meritelor. Modul de imitație a beneficiat de noutate. O carcasă de sticlă este încorporată în cadrul metalic îngust. Cadrul are o dimensiune de 3,2 mm. Permite 84,0% utilizarea suprafeței.

Dispozitivul este protejat de mediul extern și de factorii săi nocivi. Nivelul IP68 permite protecție completă împotriva pătrunderii prafului și protecție pe termen scurt atunci când dispozitivul este sub apă timp de 30 de minute la o adâncime de un metru sau mai mult. În acest caz, smartphone-ul va funcționa.

Afişa

Ecran fără rame Multi-touch cu o diagonală mare de 6,3 inci, rezistă până la 10 atingeri. Modelul are un ecran încorporat de tip OGS cu mai multe straturi - atunci când senzorul este plasat în interiorul ecranului; Suprafața este acoperită cu sticlă curbată, o luminozitate excelentă de 500 cd / m² și un raport de contrast la 2240 × 1080 pixeli oferă o imagine și o fotografie clare. Un design cu ecran unic protejează împotriva prafului, crește transparența și reduce distorsiunea optică și orbirea. IPS LCD - afișajul are o rezoluție Full-HD și 16 milioane de culori de nuanță.

Datorită tehnologiei, telefonul are o grosime totală mai mică.

Naturalitatea imaginii este puțin șchioapă în comparație cu alte firme. Cu toate acestea, o imagine anti-aliased poate fi citită fără stres în condiții de mediu agresive, inclusiv munca la soare.

Memoria telefonului

RAM-ul dispozitivului este de 6 GB - aceasta este o rezervare excelentă pentru lansarea rapidă a aplicațiilor și a fișierelor stocate. Memoria încorporată permanentă de 64 sau 128 GB poate fi aleasă de cumpărător. Datorită memoriei RAM, prețul dispozitivului este ușor supraevaluat. În ceea ce privește cel încorporat, acesta poate fi adăugat folosind o unitate externă fără a plăti în exces pentru un smartphone de ordinul a o sută de dolari. Este disponibil un slot pentru o cartelă de memorie microSD. Extindeți memorie suplimentară până la 256 GB.

Specificațiile sistemului de operare și ale procesorului

Puternicul Lenovo Z5s este alimentat de sistemul de operare Android 9.0 de la Google, ușor și rapid. În timp, începe să eșueze puțin, la fel ca majoritatea dispozitivelor Android de la alți producători. Toate setările din fabrică dau o ușoară eroare, astfel încât smartphone-ul va funcționa fără probleme la început.

Un procesor Snapdragon 636 cu 8 nuclee cu nuclee Kryo 260, 1,8 GHz, tehnologie de proces de 14 nm și capacitate de 64 de biți va permite iubitorilor de jocuri să folosească aplicații și să devină câștigători. Grafica medie cu acceleratorul Adreno 509 și presetările maxime fac posibilă utilizarea jucăriilor cu resurse mari.

Performanța ridicată a procesorului permite accesul la lucru pentru mai multe programe și aplicații în același timp.

Cameră triplă și caracteristicile sale

Cu astfel de fotografii, amatorul va deveni un semi-profesionist. Nu un telefon cu cameră, ci un smartphone cu trei camere. Fotografiile de pe un smartphone sunt decupate fără pierderi de calitate. Camera principală cu o rezoluție de 12 MPix este capabilă să funcționeze cu un singur bliț LED. Chiar și noaptea, transmisia luminii va fi aproape naturală.

Selfie frontal - Camera fără bliț poate face fotografii de 8MP, stabilizând portretul cu funcție giro. Un autoportret de bună calitate poate fi obținut pe camere de la 5 megapixeli sau mai mult. Cu caracteristici similare și o baterie capacitivă pentru smartphone, puteți face fotografii toată ziua.

Bateria acumulatorului

Modelul are o funcție de încărcare rapidă. Baterie capacitivă - 3210 mAh, încorporată în dispozitiv. Utilizarea constantă a smartphone-ului îi permite să fie la o singură încărcare timp de 6 - 7 ore, în ciuda ecranului mare. În modul normal, ca telefon cu apeluri și mesaje, Lenovo Z5s va ​​păstra în liniște bateria timp de 2-3 zile. Și dacă nu vă sună nimeni, bateria va dura 5 - 6 zile. Un dispozitiv autonom îi va permite utilizatorului să vorbească în timpul zilei fără să se oprească.

Pentru a împiedica oprirea și oprirea smartphone-ului în timpul negocierilor și încheierii tranzacțiilor importante, este mai bine să luați în plus PowerBank cu dvs. Smartphone-urile scumpe cu diagonala mare suferă de un dezavantaj similar: fără reîncărcare suplimentară, telefonul se poate stinge în cel mai nepotrivit moment, iar întâlnirea sau negocierile se vor defecta. Încărcarea fără fir nu este disponibilă.

Interfața mașinii și comunicarea

Smartphone-ul are Wi-Fi wireless încorporat 02 / 11ac. Modulul face posibilă conectarea la Internet de mare viteză într-un loc public dacă nu aveți nicio conexiune sau ați rămas fără bani în contul dvs.

Bluetooth 5.0 vă permite să utilizați o cască fără fir în timp ce conduceți o mașină în siguranță.

Chinezii nu folosesc tehnologia NFC în țara lor, prin urmare, cumpărătorul nu va găsi o astfel de funcție printre gadgeturile naționale. Nu există NFC în smartphone-ul în cauză. Aceasta înseamnă că nu veți avea nevoie de un telefon în magazine la checkout.

Frecvențele de comunicare permit lucrul cu orice operator rus. 2G (GSM) acceptat: 850/900/1800/1900 MHz 3G (WCDMA): 800/850/1900 MHz 4G (FDD-LTE): B1 (2100) / B3 (1800) / B7 (2600)

Sistem de navigare

Sistemul GLONAS poate fi conectat și utilizat; sunt acceptate și cele obișnuite: GPS, navigare pe Internet A-GPS.

Funcții și senzori suplimentari

Modelul are o busolă electronică încorporată, alimentată de GPS, care vă va permite să navigați pe teren în absența hărților. Funcția este potrivită pentru culegători de ciuperci sau călători.

Giroscopul disponibil asigură stabilizarea imaginii, înmoaie și netezeste imaginea de pe ecran. Fotografia de portrete automate se va dovedi a fi de înaltă calitate, în ciuda condițiilor pentru crearea cadrelor: o călătorie cu barca, cu un avion când intră într-o gaură de aer, călare pe bicicletă, motocicletă etc.

Setările de luminozitate ale luminozității afișajului vor fi efectuate automat în funcție de iluminatul exterior al camerei sau străzii. O funcție încorporată la îndemână pentru modelul de designer, activată prin fereastra Setări acces rapid.

Senzorul de proximitate va proteja utilizatorul neglijent de apăsarea inutilă și inutilă a butoanelor de pe smartphone.Indicatorul evenimentului vă va informa despre apelurile pierdute și notificările din chat-uri și mesageria instantanee, intermitând o lumină de pe panoul frontal, chiar și în modul silențios. Senzorul va proteja utilizatorul de înghețarea constantă a telefonului și va permite vizualizarea mesajelor după cum este necesar.

Senzorul de poziție spațială al telefonului vă permite să controlați jocul atunci când modificați unghiurile de înclinare, poziția smartphone-ului față de orizont. Accelerometrul facilitează controlul navigației, al aplicațiilor de joc și al utilizării busolei. Face smartphone-ul convenabil și simplu.

Dispozitivul nu are senzori barometrici și infraroșii. Aceste funcții nu sunt de bază.

Protecţie

O amprentă digitală vă ajută să deblocați telefonul folosind scanerul din spate. În plus față de blocarea specificată, producătorul declară funcția de identificare a persoanelor, ceea ce adaugă un atu suplimentar la linia de avantaje.

Sunet

Dispozitivul este echipat cu difuzoare interne și un cip audio integrat. Iubitorii de muzică puternică pot folosi căști - există un conector pe lateral. Un microfon funcționează pentru apelurile telefonice.

Cartele SIM

Smartphone-ul Lenovo Z5s are 2 sloturi: puteți utiliza două carduri nanoSIM sau un nano-SIM și un card de memorie.

Greutatea și dimensiunile gadgetului

Cadrul metalic cu corp de sticlă cântărește doar 172 de grame. Dimensiuni externe 156,7x74,5 mm. Grosimea carcasei este de 7,8 mm.

Limbi

Modelul acceptă mai mult de zece limbi, inclusiv limbile germană, slavă, ebraică, rusă, ucraineană.

Specificații Lenovo Z5s:

Numele caracteristicii Parametrii Numărul de camere 3 Rezolutia ecranului 2240x1080 Mpix Procesor OGS, 8 nuclee sistem de operare Android 9.0 Berbec 6 GB Memorie Încorporată 64/128 GB Card de memorie și capacitate MicroSD, până la 256 GB Navigare GPS, A-GPS, GLONAS Interfețe fără fir Wi-Fi, Bluetooth Baterie 3210 mAh, nedemontabil Muncă în așteptare 5-6 zile Lucrați când utilizați 6-7 ore Lucrați în timp ce vorbiți 25 de ore Microfon și difuzoare Sunt Funcții suplimentare Sunt

Lenovo Z5s

Avantaje și dezavantaje

Avantaje:

design elegant interesant;

prezența a trei camere;

OGS - ecranul produce o calitate excelentă a imaginii;

baterie capacitivă;

disponibilitatea funcțiilor suplimentare;

prezența funcției giroscopului;

sunt acceptate tehnologiile fără fir și sistemul de navigație;

memorie RAM bună, care permite smartphone-ului să funcționeze rapid și fără erori;

echilibru excelent al calității și funcționalității dispozitivului;

ușurința utilizării aplicațiilor și a smartphone-ului în sine.

Dezavantaje:

lipsa NFC - un sistem de plată pentru achiziții;

camera selfie funcționează fără bliț;

în caz de probleme și deteriorarea geamului de protecție, va trebui să schimbați OGS - ecranul este complet, ceea ce va provoca o cheltuială decentă.

Smartphone-ul combină perfect comunicarea celulară, funcțiile unui computer, o cameră amator și suportul pentru aplicații de jocuri. Modelul și eticheta de preț nu au fost încă prezentate oficial pe piața rusă, dar puteți viziona deja un videoclip în rețea și citiți caracteristici scurte.

LEAVE A REPLY