Aplicațiile de care vei avea nevoie când călătorești în Arabia Saudită

Aplicațiile de care vei avea nevoie când călătorești în Arabia Saudită

Dacă plănuiți o călătorie în Arabia Saudită, există câteva aplicații pe care ar trebui să le descărcați înainte de a pleca. De la aplicații care te vor ajuta să te orientezi și până la cele care te vor ajuta să te menții în siguranță, acestea sunt aplicațiile pe care trebuie să le aibă orice călător în regat.

Aplicațiile de care veți avea nevoie

Am alcătuit o listă de aplicații esențiale pe care ar trebui să le descărcați înainte de călătoria în Arabia Saudită.

Google Maps

Indiferent unde călătoriți, Google Maps este întotdeauna o idee bună. Dar în Arabia Saudită, este esențial. Deoarece femeile nu au voie să conducă în regat, vizitatorii vor trebui să se bazeze pe taxiuri sau pe aplicațiile de ride-sharing pentru a se deplasa. Google Maps vă va fi de folos pentru a vă orienta, mai ales dacă nu vorbiți arabă. Este suficient să introduceți destinația și să urmați indicațiile - o puteți folosi chiar și offline, dacă vă faceți griji cu privire la tarifele de date. Așadar, asigurați-vă că aveți Google Maps pe telefoane. Chiar dacă sunteți un utilizator Huawei, puteți descărca aplicația cu ușurință prin intermediul Appgallery, fără să vă faceți griji cu privire la huawei google maps crash.

iHalaal

Această aplicație este special concepută pentru cei care trebuie să mănânce mâncare halal în timpul călătoriilor. Cu iHalaal, puteți căuta restaurante și cafenele din apropierea dumneavoastră care servesc mâncare halal. Aplicația include, de asemenea, recenzii și evaluări ale utilizatorilor, astfel încât să puteți fi sigur că obțineți cea mai bună mâncare posibilă. Fie că sunteți musulman sau pur și simplu doriți să încercați preparate delicioase din bucătăria halal, această aplicație trebuie neapărat descărcată.

Ace Travel Guide

Dacă doriți să profitați la maximum de timpul petrecut în Arabia Saudită, Ace Travel Guide este o aplicație pe care trebuie neapărat să o descărcați. Această aplicație le oferă utilizatorilor informații actualizate despre atracțiile, restaurantele și evenimentele care au loc în întreaga țară. De asemenea, include sfaturi utile despre cultură și etichetă, astfel încât să puteți evita orice faux pas în timp ce explorați această cultură fascinantă.

Al Musafir

Această aplicație de călătorie utilă este esențială pentru a vă deplasa în Arabia Saudită. Al Musafir oferă utilizatorilor informații actualizate despre zboruri, hoteluri, închirieri de mașini și multe altele. Indiferent unde mergeți sau cum ajungeți acolo, Al Musafir vă va ajuta să găsiți cele mai bune oferte și să vă asigurați că excursia dumneavoastră se desfășoară fără probleme.

ZamZam Water Finder

După cum știe orice călător, este important să rămâi hidratat atunci când ești în deplasare. Dar găsirea apei potabile poate fi uneori o provocare, mai ales dacă vizitați o țară cu resurse limitate precum Arabia Saudită. Aici intervine ZamZam Water Finder. Această aplicație folosește GPS-ul pentru a vă ajuta să localizați cea mai apropiată sursă de apă Zamzam, astfel încât să vă puteți menține hidratat indiferent unde vă aflați în regat.

Google Translate

Deși limba engleză este vorbită pe scară largă în Arabia Saudită, există încă multe cazuri în care cunoașterea unor cuvinte în limba arabă va fi utilă (sau va fi necesară). Google Translate este un instrument esențial pentru călătorii care doresc să comunice cu localnicii, dar nu vorbesc fluent această limbă. Cu această aplicație instalată pe telefon, tot ce aveți nevoie este o conexiune la internet și veți putea traduce texte și chiar purta conversații cu persoane care vorbesc arabă.

Solo Traveler Tips

Călătoritul solo poate fi o modalitate excelentă de a vedea lumea și de a cunoaște oameni noi - dar vine și cu propriul set de provocări. Dacă plănuiți să călătoriți singur în Arabia Saudită, această aplicație este indispensabilă. Ea oferă informații utile și sfaturi despre orice, de la siguranță la viața de noapte, astfel încât să puteți profita la maximum de călătoria dvs. fără să întâmpinați probleme pe drum.

Concluzie

Călătoria în Arabia Saudită poate fi o experiență uimitoare - dar numai dacă ești pregătit. Asigurați-vă că descărcați aceste aplicații esențiale înainte de a pleca, astfel încât să puteți profita la maximum de timpul petrecut în această țară fascinantă. De la deplasarea în oraș până la aflarea a ceea ce se întâmplă, aceste aplicații vă vor ajuta să vă asigurați că călătoria dvs. este sigură, ușoară și plăcută de la început până la sfârșit.

  • TAGS

LEAVE A REPLY